• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
Radio Robin

Radio Robin

Med 6. in 10. julijem te na Radiu Robin vsak dan razveselimo s sladkim presenečenjem!

Pozorno poslušaj Radio Robin in sodeluj v nagradni igri nakupovalnega centra Supernova Mercator Ajdovščina in Radia Robin, najbolj poslušanega radia na Goriškem.

Nagrado (PAKET SLADKIH DOBROT) je potrebno prevzeti najkasneje do 18. 07. 2020 v NAKUPOVALNEM CENTRU SUPERNOVA MERCATOR AJDOVŠČINA, Vipavska cesta 6, 5270 Ajdovščina.

Radio Robin ti je med 29. 6. in 3. 7. 2020 omogočil sladoledno osvežitev!

Vsak dan od ponedeljka do četrtka smo podelili 1 veliko banjico (10 kepic) sladoleda, DANES pa je glavno nagrado: 5 velikih banjic sladoleda plus sladoledno torto osvojil Adrijan iz Šempetra.

Hvala Slaščičarni Bambú !


Slaščičarna Bambú ponuja pestro ponudbo sladkih dobrot. Že ob prvem stiku s slaščičarno vas v dobro voljo spravijo živahne barve lokala, pestra ponudba sladoledov in slaščic pa vam lahko dan le še polepša. V slaščičarni Bambú se pripravlja dnevno svež sladoled iz s skrbno izbranih surovin polnega okusa, ki je v veselje otrokom in odraslim. Trudimo se, da naše goste posladkamo vedno s čim novim, zato predstavlja vsakokratni obisk naše slaščičarne za gosta novo, sladko doživetje. V slaščičarni Bambú se lahko posladkate s torticami Pekarne Potička, organiziramo pa tudi rojstnodnevne zabave za vaše malčke. Praznovanje najmlajših članov z nami je lahko pravo doživetje, saj se otroci pošteno posladkajo, starši pa medtem uživajo ob odlični kavici Enjoy Caffé. Ob praznovanju kakšnega posebnega dogodka, kot so rojstni dan, obletnice ali pa kar tako, lahko pri nas izberete sladoled med cca. 40 okusi, lahko pa vam po želji pripravimo sladoledno torto.

Zaradi posledic koronavirusa so bili v uskladitev prihodkov in odhodkov primorani tudi v Brdih, kjer so na sinočnji seji potrdili prvi letošnji rebalans proračuna. Župan Franc Mužič:

Zato se zamikajo tudi nekatere investicije, med njimi težko pričakovana ureditev igrišča pri vrtcu v Kojskem, zamika pa se tudi priprava dokumentacije za gradnjo prizidka vrtca na Dobrovem, se bo pa tam za okrog 800.000 evrov nadaljevalo urejanje poslovne cone pri Agrariji.
V prihodnje leto so se prenesle tudi investicije v kanalizacijo in čistilno napravo v Kojskem, postavitev turističnih znakov, počakati bo morala tudi Hiša kulture Šmartno. Zaradi zmanjšanih prihodkov se sredstva, namenjena javnim razpisom, z rebalansom znižujejo za polovico, le sredstva razpisa za društva na področju socialno-humanitarnih dejavnosti ostajajo v enaki višini.

Med letošnjimi večjimi investicijami Občine Vipava je tudi ureditev dnevnega centra za starejše. Načrtujejo, da ga bodo uredili v stavbi na Starem trgu, kjer je bila nekoč manjša menza, in je sedaj v občinski lasti, je povedal vipavski župan Goran Kodelja.

Kljub vsem zapletom ob iskanju denarja pa župan meni, da bi prenovo lahko pričeli še letos.

Ocenjena projektantska vrednost presega 100.000 evrov, v vipavskem proračunu pa je za to naložbo namenjenega precej manj denarja.

 

Stran 1 od 188

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33