Za brezplačno najavo vašega dogodka nam pišite na: dogodki@robin.si
Praktična delavnica na temo predelave jabolk v sok
Od 17.00 od 20.45 ure v Učni center Brje.
Jabolka so priljubljena predvsem zaradi svojih zdravilnih lastnosti, saj imajo zelo bogato vitaminsko sestavo. Vsebujejo tudi veliko različnih mineralov in hranil, ter pomembno koncentracijo naravnih fenolov, ki nas ščitijo pred staranjem in zmanjšujejo verjetnost za razvoj raka. Od vsega sadja pojemo največ jabolk, saj veste, jabolko na dan odžene zdravnika stran.
Če vas ta sadež navdušuje, ste vabljeni, da se nam pridružite v Učnem centru Brje, na Praktično delavnica na temo predelave jabolk v sok, ki bo v petek 20. oktobra od 17.00 do 20.45 ure v Učnem centru Brje potekala praktična delavnica temo predelave jabolk v sok. Obiskal nas bo G. Baumgartner, svetovalec za proizvodnjo pijač (Metrob), ki bo na začetku delavnice predstavil encime in bistrilna sredstva za predelavo sadja v sok.
Delavnico bo vodila Blanka Samec, univerzitetni diplomirani inženir živilske tehnologije, ki ima bogata strokovna znanja in izkušnje iz različnih področij, od tehnologije predelave sadja in ostalih živilskih izdelkov, prehrane z dietetiko, kemije in mikrobiologije, kot tudi označevanja in trženja končnih proizvodov.
Obvezne prijave na spletni strani www.lu-ajdovscina.si
Za informacije:
T: 05 366 47 50
G: 051 419 119
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.