• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs

Za brezplačno najavo vašega dogodka nam pišite na: dogodki@robin.si

Za brezplačno najavo vašega dogodka nam pišite na: dogodki@robin.si

Ajdovščina - 24. Kašev letni vrt
od Četrtek, 01 Avgust 2019
do Petek, 23 Avgust 2019

1.TEDEN Četrtek 1. 8. 21: 00 Parkirišče MKC, Kinodejka: Posledice Andrej ima zaradi neprimernega in nasilnega vedenja težave s starši, šolo, socialno delavko, policijo in sodnico. Ko pristane v vzgojnem zavodu, si svoje mesto izbori v manjši tolpi fantov, ki jo vodi Žele. Skupaj se zapletajo v objestne avanture, zaznamovane z nasiljem, kriminalnimi dejanji, zabavami, drogami in alkoholom. Pod mladostniško objestnostjo pa Andrej skrbno varuje svojo skrivnost. Nova prijateljstva v njem prvič vzbudijo občutke varnosti in sprejetosti. Vendar ti ne trajajo dolgo, saj se po spletu okoliščin znajde pred težkimi odločitvami in spoznanji. Petek 2.8. 20:00 Karaoke V Bar hiša mladih se bomo preizkusili tisti bolj, kot tudi tisti malo manj pevsko nadarjeni, saj je namen KAŠevih karaok zabava in druženje. Predhodnje prijave niso potrebne. V primeru, da na karaoke prihajate že pripravljeni pa lahko svojo glasbeno izbiro pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da bomo pripravljeni tudi mi. Sobota 3.8. Parkirišče MKC, 22:00 Otvoritev z MRFY in TABU Nedelja 4.8. Učilnica, 17:00 –19:00 Delavnica – Izdelava sveč proti komarjem: Izdelovali bomo sveče proti komarjem iz voska in dišavnic. Udeleženci ne potrebujejo svojih pripomočkov, vse priskrbimo mi. Poleg sveč bomo izdelovali tudi sprej proti komarjem. Delavnico bo vodila Ines Rakar. Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. z naslovom delavnice in vašo prijavo ali na povezavi https://forms.gle/ujUWa7b3hZi7APPE6. BHM, 20:00–22:00 Potopis: Pot v sovjetsko zvezo Aleksander Prosen Kralj bo opisal svoje popotovanje po Ukrajini s poudarkom na trenutno zelo popularnem Černobilu, ki je sedaj tudi odprt za javnost.

 

2.TEDEN Torek 6. 8. Bar Brlog Vipava,19:00: Turnir Enke Tekmovanje posameznikov v popularni igri s kartami – Enka. Prijave zbiramo predhodno na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. z naslovom Turnir Enke in vašo prijavo ali na povezavi ali https://forms.gle/ujUWa7b3hZi7APPE6. Četrtek 8. 8. Parkirišče MKC, 21:00 Kinodejka: Ne bom več luzerka Ko se devetindvajsetletna diplomantka umetnostne zgodovine brez denarja, dela in družbe znajde na kavču svojih staršev, ugotovi, da bo odrasti težje, kot je pričakovala. Prvi igrani celovečerec Urše Menart je bil v Portorožu nagrajen z vesno za najboljši celovečerni film, scenarij in stransko igralko ter posebno omembo žirije slovenskih filmskih kritikov in kritičark. Petek 9. 8. Summer Spark: Člani KAŠa imajo na voljo nakup cenejših vstopnic v času uradnih ur Kluba ajdovskih študentov. Sobota 10. 8. BHM, 20:00 Just Dance turnir Udeleženci se bodo pomerili v Just dance tekmovanju, ki smo ga v letošnjem letu enkrat že uspešno izvedli. Edini pogoj je, da se prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali https://forms.gle/ujUWa7b3hZi7APPE6 , in si na telefon naložite aplikacijo Just Dance Now (na voljo tako za Android, kot za iOS). Nedelja 11.8. 18:00 SPIJ: Sladko o čokoladi: Podjetje Erilio d.o.o nam bo v baru B52 v Ajdovščini predstavilo pripravo čokoladnih pralinejev v čemer se bodo lahko preizkusili tudi udeleženci sami. Mesta so omejena, prijave pa zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali https://forms.gle/ujUWa7b3hZi7APPE6 BHM, 21:00 Stand up večer z Gašperjem Bergantom, Žanom Papičem, Blažem Curkom in Janom Tomažičem.

 

3. TEDEN Sreda 14. 8. 20:00 Nočno kopanje na bazenu v Ajdovščini z domačim DJ-jem Alexom Marom. Čofotanju bo sledil še after party po 23h v Oaza Baru, streljaj od bazena. Člani KAŠa imajo na voljo nakup cenejših vstopnic na blagajni bazena. Četrtek 15. 8. Parkirišče MKC, 21:00 Kinodejka: Ivan Takoj po tistem, ko mlada Mara rodi Ivana, se začne njena najhujša nočna mora. Otrokov oče Rok, poročeni poslovnež, ki ga Mara obsesivno ljubi, izgine. Ko Mara ugotovi, da je Rok obtožen gospodarskega kriminala, jo brutalno pretepejo sodelavci njegove žene. Roku končno uspe z njo navezati stik, vendar se Mara znajde pred nemogočo izbiro med moškim, ki ga ljubi, in svojim novorojenčkom. Ivan je napeta psihološka drama o sprejemanju napačnih odločitev. Zgodba o ženski, ki najde svojo identiteto v svetu, narejenem po meri moških. Veliki zmagovalec lanskega Festivala slovenskega filma. Petek 16. 8. Parkirišče MKC, 22:00 Koncert: Leni Kravac, Balkan Boys Sobota 17. 8. BHM, 16:00 – 20:00 Igranje namiznih iger s KAŠevim IGRAJ-em. Popoldan z različnimi namiznimi igrami, tistimi poznanimi kot tudi manj poznanimi in KAŠevimi rednimi igralci, ki bodo na voljo za vsa vprašanja. BHM, 21:00 Pubquiz: Ekipno tekmovanje v splošni razgledanosti. Ekipe so sestavljene iz šestih članov. Bilo bo 6 sklopov, s specifično temo. Ekipe se lahko prijavijo predčasno preko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali https://forms.gle/ujUWa7b3hZi7APPE6 , ali pa na dan dogodka, do pol ure pred začetkom. Nedelja 18. 8. 10:00 - 12:00 SPIJ: Vse in še več o kavi. Predavanje na temo kave v Bar hiša mladih. Obiskovalci bodo imeli možnost pokušanja kave Coronini. Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali https://forms.gle/ujUWa7b3hZi7APPE6 Parkirišče MKC, 21:00 Koncert: Slavko Ivančič

 

4. TEDEN Torek 20. 8. 17:00 Košarka 3x3 Ekipe po tri se bodo pomerile v driblanju in zabijanju na igrišču pred nekadnjo stavbo 2 pri Občini. Prijave ekip so obvezne, zbiramo jih na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali https://forms.gle/ujUWa7b3hZi7APPE6 . Pripišite ime ekipe in imena njenih članov. Četrtek 22. 8. Parkirišče MKC, Kinodejka: Gajin svet Gajin svet je romantična komedija za mladino, ki bi jo morali videti tudi odrasli. To je zares film o pogumu, pozitivnem pogledu na svet in prepričanju, da je v življenju vedno mogoče najti rešitve. Gaja je nekakšna kombinacija Pike Nogavičke in Lise Simpson, ki stvari rada vzame v svoje roke, pa naj bodo to težave odraslih ali spletna zloraba, v katero se zaplete njena sestra. Film na simpatičen in dostopen način opozarja na težave, s katerimi se v sodobnem svetu na eni strani srečujejo otroci, na drugi pa njihovi starši, saj obravnava zagate, ki so del našega vsakdana: ločitev staršev, odtujenost v družini ter nevarnosti svetovnega spleta in družbenih omrežij. Petek 23. 8. Zaključni concert: Kokosy, Vlado Kreslin in Mali bogovi.

 

VSI DOGODKI SO BREZPLAČNI!

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33