Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Kako se godi goriškemu gospodarstvu? To sredo po 11. uri

Od Objavljeno Maj 20, 2019

Ste vedeli, da v goriški regiji zaslužimo manj od slovenskega povprečja? Kje nam gre bolje, kaj kažejo poslovni rezultati za lansko leto, ko se je zaprlo več kot 200 poslovnih subjektov in je bil prirast registriranih družb v zadnjih desetih letih prvič negativen. Kakšna je slika na trgu dela severne Primorske desetletje po nastopu gospodarske krize, iz katerih držav več uvozimo in kje beležijo v GZS padec blagovne izmenjave? Kaj nas čaka letos? Odgovore slišite v osrednjem delu sredine oddaje V sredo v središču med 11. in 12. uro.

Zadnjo dopoldansko uro bomo nabirali tudi koprive in spoznali, kako jih lahko uporabimo in čemu vse koristijo, kot na primer za boljšo prebavo, lepše lase in kožo, proti zobni gnilobi, močenju postelje pri otrocih, uničevanje notranjih parazitov, blaženje predmenstrualnega sindroma, večje proizvajanje mleka pri doječih materah.....

Manjkal ne bo tudi odgovor župana na vaše vprašanje. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., mi poiščemo odgovor.

 

Prebrano 3673 krat