• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs

Radio Robin

Radio Robin

Športaj z nami in pridi na prvi pomladni dan, ta četrtek 21. marca, med 06.00 in 12.00 uro v telovadnico fitnes centra GO FIT od koder bomo oddajali V ŽVO !

Z malček sreče bo tvoja celoletna karta za fitnes !!!

Poti do nagrade sta dve:
1. pridruži se nam in telovadi z nami v Go fitu, v četrtek 21. marca
ali
2. objavi fotografijo iz katere je razvidno, da imaš rad šport ( tek, kolesarjenje, rolanje, hribolazenje, nogomet, košarka, tenis....) Fotografijo objavi do 21. 3. do 10h na svojem Facebook ali Instagram profilu in označi (tagaj): Radio Robin (@radio_robin) , GO FIT (@gofit.si) in ABP sport nutrition Shop (@abpsport)

Na enostaven in zabaven način z Radiem Robin do celoletne karte za fitnes. Kam lažje?

Se že veselimo tvojega obiska ali objave in držimo pesti pri žrebu.

Naj bo prvi pomladni dan obsijan s športom in zdravim načinom življenja. Z Robinom, Go Fitom in ABP sportom do fit počutja!

Pokrovitelj:

V Ajdovščini so podelili priznanja Športne zveze Ajdovščina. Poleg bronastih, srebrnih in dveh zlatih so podelili tudi dve posebni priznanji – kolesarki Poloni Batagelj ob koncu poklicne športne poti in priznanje za življenjsko delo, ki ga je prejel nekdanji pilot Edvard Lorencon. Slednji je povedal:

Lorencon je izučil številne mlajše ajdovske pilote, zadnjič pa je v letalu sedel pred sedmimi leti v starosti 85 let. Uspešno profesionalno športno pot je lani zaključila Polona Batagelj, zato je prejela posebno priznanje Športne zveze Ajdovščina:
Za posebne dosežke v športu je Športna zveza Ajdovščina podelila 28 bronastih, 34 srebrnih in 2 zlati medalji. Predsednik Športne zveze Ajdovščina Miloš Popović:
Na petkovi prireditvi so se tokrat predstavili člani Sokola Bežigrad, ki so z gimnastičnimi prvinami in izvedenim programom pri njihovih povprečno 74 leti navdušili zbrane v dvorani in jih spodbudili k novim in še boljšim športnim dosežkom, ki lahko pripomorejo tudi k takšni gibčnosti, kot so jo pokazali Sokoli.

Občina Ajdovščina želi izstopiti iz soustanoviteljstva novogoriške univerze, kar so prejšnji teden podprli ajdovski svetniki. Župan Tadej Beočanin je ob tem povedal, da občina doslej niti ni financirala programov Univerze v Novi Gorici:

In to je pridružitev Fundacije Univerze v Novi Gorici kot še enega soustanovitelja, s čimer pa se ajdovska občina ne strinja, kar je dokončno sprožilo postopek za izstop.
Župan je ob tem poudaril, da si želi nadaljnega sodelovanja z novogoriško univerzo predvsem pri posameznih projektih. Izstop morata sicer potrditi še preostala soustanovitelja, to je Inštitut Jožef Stefan in MONG.
Univerza zaenkrat ostaja v prostorih, kjer v Ajdovščini deluje že od leta 2006.

Medtem ko v Brdih še vedno čakajo na zeleno luč lastnikov zadnje nepremičnine, za katero še ni dogovorjen odkup, so vasico Slapnik, kjer bodo snemali resničnosti dokumentarec o obnovi vasi, pretekli teden Slapnik prvič obiskali skupina producentov in režiserjev. Režiser bo Michael L. Murphy, ki je skrbel za vizualne učinke pri filmih, kot so Harry Potter, Gospodar prstanov in Ironman. 

je pojasnil koordinator filmskega projekta Slapnik Ernest Škerjanec. V resničnostnem šovu v Slapniku ne bo izpadanj, kot jih poznamo v ostalih tovrstnih oddajah.

Koliko je vreden projekt?

Avdicij za 17 parov iz izključno evropskih držav, ki bo sodelovalo v oddaji, še niso imeli.  Sicer pa, v kolikor se odisejada z lastniki v Avstraliji ne bo pozitivno izšla, bodo projekt izvedli v Španiji. 

Stran 1 od 133

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33