• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs

Redaktor

Redaktor

Ali ste vedeli, da lahko v dnevno ali nočno kremo dodatmo eterično olje in s tem povečamo delovanje in pozitivno vplivamo na naše psihično počutje. Tudi eterična olja kožo hranijo, podrjajo tonus in elastičnost, ohranjajo vlago in mladostni videz. Kdaj poseči po pomaranči, kdaj po sandalovini, predvsem pa zakaj moramo upoštevati pravilo manj je več, povemo v pogovoru s Polono Vegelj iz Hiše lepote Merci.

Martina Arčon

Slovenija se je znašla v primežu epidemije koronavirusa. Zaprte so vzgojno-izobraževalne ustanove, bari, restavracije... Naše življenje se je umirilo! Vlada tudi kulturno mrtvilo.

Mateja Grebenjak je poiskala dobre zgodbe "z ulice":

Na Lemutovi ulici v Novi Gorici stanovalci telovadijo. Poslušalec Tomaž

Na Podmarku v Šemeptru pri Gorici vsako nedeljo prirpavljajo koncert. Poslušalec Matjaž


Foto: Matjaž Cvetrežnik

V kratkem pogovoru vam predstavimo dve novi platformi, ki povezujeta lokalne ponudnike s potencialnimi kupci. Malo tržnico Severne Primorske in Mesto domačih dobrot.

Martina Arčon se je pogovarjala z Anjo Kovačič Fornazarič

Denis Komen iz portala Mesto domačih dobrot

Petek 10. 4. 2020 po 11. uri

1. Turistična zveza Nova Gorica s tradicionalnimi velikonočni recepti

Na TZ Nova Gorica so v tem tedni pripravili akcijo Velikonočna kulinarična tradicija Goriške. Vsak dan so na FB strani Nova Gorica turism objavili en recept velikonočne jedi.. tipičen za naše kraje.

2. Ekipa Fuldoro pripravila rojstnodnevne zabave za otroke z risanimi junaki

“Fuldoro” je mlada ekipa organizatorjev in animatorjev, ki vsak otroški dogodek spremeni v barvito pustolovščino. Z nami so bli že na številnih dogodkih. Eva Ostrouška je času epidemije za otorke prirpavila posebno obliko praznovanja preko njihovega youtube kanala

3. Fructal podarili 20.000 litrov etilnega alkohola

Zaradi pandemije s koronavirusom COVID-19 so tudi v Ajdovskem Fructalu izvedli vrsto preventivnih in zaščitnih ukrepov, predvsem z namenom zaščite zaposlenih, kakor tudi zagotavljanja nemotene proizvodnje. Tako proizvodnja, kakor tudi oskrbovalna veriga, logistika in dobava izdelkov, potekajo nemoteno, stabilno in varno, sporočajo iz podjetja.

4. Nove platforme, ki povezujejo lokalne ponudnike s kupci

Na medmrežju se pojavljajo nove platforme, ki povezujejo lokalne ponudnike s kupci. Ne dolgo nazaj je zaživela Facebook skupina Mala tržnica Severne Primorske, ki se ji lahko pridružite kot kupec ali ponudnik. Zaživel je tudi spletni portal Mesto domačih dobrot, kjer se zbirajo lokalni ponudniki od Vipavske doline do Goriških brd.

5. Aktivnosti Primorcev med epidemijo za prijetnejše sobivanje

Tomaž je spodbudil stanovalce Lemutove ulice v Novi Gorici da skupaj telovadijo. Matjaž z očetom pripravlja vsako nedeljo koncert na balkonu (Podmark, Šempeter pri Gorici)

 

SMS glasovanje: 041-760-300

Klic v živo: 05-330-28-28

Stran 1 od 363

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33