Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

»Ljubezen je motor vsega!«

Od Objavljeno Junij 12, 2018

Družinsko podjetništvo ni enostavno, saj je vpetost cele družine in prilagajanje družinskih praznovanj glede na urnik dela na posestvu, včasih naporno. Kaj torej drži skupaj družino Vesne in Aleša Kristančiča iz svetovno znane vinske kleti Movia?

 

Vesna dodaja:

 

Nizka prisotnost žvepla in odlično vino nista edini prednosti, ki ju ima vino Movia. Njihove degustacije pogosto spremlja pravi šov. Na vprašanje, ali je v ozadju kakšna posebna marketinška strategija, Aleš odgovarja:

 

Posestvo Movia obstaja od leta 1700 in obsega 22 hektarjev, od tega polovico na italijanski strani Brd (Collio). Movia ni samo oznaka vin in posestva, ki leži na mejnem območju Slovenije in Italije, temveč je način življenja v vsej njegovi veličastnosti, čistosti narave in iskrenosti avtorja.

Z gostoma smo poklepetali o vinu, poslu, izzivih družinskega podjetništva in o uporabi novih, inovativnih prijemov v tradicionalni panogi. Na dogodku so se nam pridružili tudi dijakih iz Biotehniške šole Šolskega centra Nova Gorica, ki so gostoma zastavili 2 vprašanji. Če vas zanima, kaj so vprašali, prisluhnite posnetku oddaje tukaj.

Prebrano 387 krat Nazadnje urejano na 0, 12.06.2018 15:12