• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs

User

User

Ugibanj, kaj bo v novogoriški remizi, je dokončno konec. Kot so lahko mimoidoči opazili, so dela na skoraj obnovljenem objektu pri koncu, pri dostavi blaga, ki bo v prihodnje v objektu, pa so opazili napise Dipo (gre za pohištveni salon). Spomnimo, da so na občini skušali remizo obnoviti s pomočjo evropskih sredstev, občina pa bi jo od lastnika GF nepremičnine dobila v najem za dobo 40 let, kar je na koncu prepričalo svetnike, da so glasovali proti projektu. Vsebine, namenjene v remiki, vozlišče kreativnih praks, so sedaj predvidene v Kemometalu na Rejčevi ulici v Novi Gorici.

V torkovi oddaji bomo gostili evropsko poslanko z goriškega, Patricijo Šulin. Govorili bomo o premiku ure, pobudo so namreč prejšnji teden z resolucijo podprli tudi v evropskem parlamentu, kaj to pomeni v praksi? Pogovor bo tekel tudi okrog arbitraže, kot je napovedal predsednik Evropske komisije Juncker, morata to vprašanje rešiti državi med sabo. Sam je priznal, da v dosnosu do Hrvaške ni nevtralen: "Vsakič, ko se vidiva, se vedno znova zaljubiva drug v drugega," je glede odnosa s hrvaškim premierom Plenkovićem dejal Juncker. Obenem pa dodal, da je treba vsa odprta vprašanja na Zahodnem Balkanu rešiti, preden se države v regiji pridružijo Uniji. Ne zamudite Tvojih 60 minut na Radiu Robin ta torek, takoj po 11.

Tudi na Primorskem je sedaj za žalujoče in neozdravljivo bolne odslej nekdo, ki bo znal pomagati v težkih trenutkih. Slovensko društvo Hospic je neprofitna humanitarna organizacija, ki izvaja več programov za podporo umirajočih in žalujočih svojcev. Včeraj so v Srčni oziroma Srečni Hiši na Tumovi v Novi Gorici predstavili svoje programe. Vodja območnega odbora Severna Primorska Radmila Pavlovič Blatnik:

B

Včeraj se je v prostorih industrijske cone starih Vozil v Šempetru pri Gorici poškodovala mladoletna oseba. Policisti so bili o tem obveščeni ob 15.35 Novogoriški polcisti so skupaj s kriminalisti opravili ogled kraja in ugotovili, da je skupina več otrok hodila po strehi industrijske hale, pri tem pa se je enemu izmed njih pod nogami udrla streha in je padel približno 10 metrov globoko v notranjost industrijske hale ter je tam poškodovan obležal.

Reševalna ekipa je poškodovanemu na kraju nesreče nudila prvo pomoč, nato pa je bil s helikopterjem Slovenske vojske prepeljan na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

O nesreči sta bila obveščena tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Novi Gorici in dežurna državna tožilka Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici.

Stran 1 od 210

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33
Fax: +386 5 330 28 30